Greva Metrou / Greva de la metrou a fost amanata | Ziarul National / Ei solicită creşteri salariale, iar negocierile au loc între conducere şi sindicat, fără.

Greva Metrou / Greva de la metrou a fost amanata | Ziarul National / Ei solicită creşteri salariale, iar negocierile au loc între conducere şi sindicat, fără.. Tribunalul bucurești a declarat nelegală greva de avertisment declanșată de sindicaliștii de la metrou. Prețul călătoriei la metrou va crește din 2019, din cauza măririlor salariale obținute de sindicaliști. Noutati despre greva de la metrou de miercuri: Angajaţii companiei care asigură mentenanţa la metrou vor intra, astăzi, în grevă de avertisment, între orele 10:00 şi 12:00. A fost grevă la metrou joi dimineață până la ora 6.00.

A fost grevă la metrou joi dimineață până la ora 6.00. Sindicaliștii ameninţă că metroul îşi va întrerupe activitatea zilnic între 4.00 şi 16.00. 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore. Greva este pe termen nelimitat. Angajaţii companiei care asigură mentenanţa la metrou vor intra, astăzi, în grevă de avertisment, între orele 10:00 şi 12:00.

Greva de la metrou se suspendă / UPDATE - Stiri pe surse ...
Greva de la metrou se suspendă / UPDATE - Stiri pe surse ... from mediastiriv1.freenode.ro
Greva de la metrou, suspendată. 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore. Ultimele știri despre grevă metrou. Metroul bucureşti nu a fost construit pentru bunăstarea câtorva dintre liderii sindicatului, care, de mai bine de 20 această grevă este pentru conservarea privilegiilor pe care de mai bine de 15 ani le au. Mecanicii de reparații amenință de data aceasta! Greva este pe termen nelimitat. Publicat pe miercuri, 18 noiembrie 2009 de gaitica. 22 de rezultate pentru eticheta greva metrou.

Sindicaliștii ameninţă că metroul îşi va întrerupe activitatea zilnic între 4.00 şi 16.00.

Noutati despre greva de la metrou de miercuri: 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore. Sindicaliștii au anunțat când nu va circula metroul. Angajaţii companiei care asigură mentenanţa la metrou vor intra, astăzi, în grevă de avertisment, între orele 10:00 şi 12:00. Așadar, greva de la metroul bucureștan ar putea fi continuată și în. Stiri interne • pe 04.12.2018 la 15:50. Sindicalistii de la metrou ar putea declansa greva de avertisment la mijlocul aceste saptamani, daca negocierile cu conducerea metrorex privind cresterea salariilor angajatilor vor esua. Avem 22 stiri despre greva metrou. Trenurile au pornit cu o oră mai târziu decât în mod obișnuit și foarte mulți călători au fost afectați. Sindicaliștii de la metrou amenință din nou cu greva generală. Riscul unei greve generale la metrou creşte în condiţiile. Metroul bucureşti nu a fost construit pentru bunăstarea câtorva dintre liderii sindicatului, care, de mai bine de 20 această grevă este pentru conservarea privilegiilor pe care de mai bine de 15 ani le au. Unitatea sindicatul liber metrou a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că angajații metrorex vor intra în grevă generală începând de miercuri.

Prețul călătoriei la metrou va crește din 2019, din cauza măririlor salariale obținute de sindicaliști. Sindicaliștii ameninţă că metroul îşi va întrerupe activitatea zilnic între 4.00 şi 16.00. Trenurile au pornit cu o oră mai târziu decât în mod obișnuit și foarte mulți călători au fost afectați. 6 articole despre greva metrou. Avem 22 stiri despre greva metrou.

Sindicaliștii de la metrou anunță că vor declanșa greva ...
Sindicaliștii de la metrou anunță că vor declanșa greva ... from eoficial.ro
Sindicalistii de la metrou ar putea declansa greva de avertisment la mijlocul aceste saptamani, daca negocierile cu conducerea metrorex privind cresterea salariilor angajatilor vor esua. Grevă metrou fac apel la responsabilitatea şi profesionalismul reprezentanţilor ministerului transporturilor să identifice urgent soluţii, astfel încât greva generală de la metrou să fie anulată. 22 de rezultate pentru eticheta greva metrou. Greva la metrou ar fi urmat să se desfăşoare pe perioadă nedeterminată, începând din 21 noiembrie, între orele 4.00 şi 16.00. Sindicaliștii au anunțat că angajații metrorex ar putea. Greva de la metrou, suspendată. A fost grevă la metrou joi dimineață până la ora 6.00. Totul depinde de decizia cex si daca ministrul.

Citeste acum toate articole despre greva metrou pe digi24.ro.

Unitatea sindicatul liber metrou a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că angajații metrorex vor intra în grevă generală începând de miercuri. Stiri interne • pe 04.12.2018 la 15:50. A fost grevă la metrou joi dimineață până la ora 6.00. Greva la metrou ar fi urmat să se desfăşoare pe perioadă nedeterminată, începând din 21 noiembrie, între orele 4.00. Sindicalistii de la metrou ar putea declansa greva de avertisment la mijlocul aceste saptamani, daca negocierile cu conducerea metrorex privind cresterea salariilor angajatilor vor esua. Prețul călătoriei la metrou va crește din 2019, din cauza măririlor salariale obținute de sindicaliști. Angajaţii companiei care asigură mentenanţa la metrou vor intra, astăzi, în grevă de avertisment, între orele 10:00 şi 12:00. 6 articole despre greva metrou. Trenurile au pornit cu o oră mai târziu decât în mod obișnuit și foarte mulți călători au fost afectați. 22 de rezultate pentru eticheta greva metrou. Riscul unei greve generale la metrou creşte în condiţiile. Sindicaliștii au anunțat că angajații metrorex ar putea. Tribunalul bucurești a declarat nelegală greva de avertisment declanșată de sindicaliștii de la metrou.

Stiri interne • pe 04.12.2018 la 15:50. Corpul de control al ministrului transporturilor a constatat deficiente in implementarea metroului din drumul taberei. Grevă la metrou la mijlocul lunii decembrie? Sindicaliștii de la metrou amenință din nou cu greva generală. Totul depinde de decizia cex si daca ministrul.

Se îngroașă gluma după greva spontană de la Metrorex ...
Se îngroașă gluma după greva spontană de la Metrorex ... from b365.ro
Prețul călătoriei la metrou va crește din 2019, din cauza măririlor salariale obținute de sindicaliști. Așadar, greva de la metroul bucureștan ar putea fi continuată și în. „ca urmare a faptului că la data trimiterii comunicatului de presă de ieri. Grevă metrou fac apel la responsabilitatea şi profesionalismul reprezentanţilor ministerului transporturilor să identifice urgent soluţii, astfel încât greva generală de la metrou să fie anulată. Mecanicii de reparații amenință de data aceasta! Greva la metrou ar fi urmat să se desfăşoare pe perioadă nedeterminată, începând din 21 noiembrie, între orele 4.00. Sindicaliştii de la metrou suspendă greva generală anunţată să înceapă miercuri. 6 articole despre greva metrou.

Metroul bucureşti nu a fost construit pentru bunăstarea câtorva dintre liderii sindicatului, care, de mai bine de 20 această grevă este pentru conservarea privilegiilor pe care de mai bine de 15 ani le au.

In comparatie cu alte companii de metrou din regiune, metrorex inregistreaza un venit per angajat de trei ori mai mic, are cu 20% mai multi angajati per kilometru de metrou, salarii. Sindicaliștii au anunțat când nu va circula metroul. Publicat pe miercuri, 18 noiembrie 2009 de gaitica. Unitatea sindicatul liber metrou a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că angajații metrorex vor intra în grevă generală începând de miercuri. Metroul bucureşti nu a fost construit pentru bunăstarea câtorva dintre liderii sindicatului, care, de mai bine de 20 această grevă este pentru conservarea privilegiilor pe care de mai bine de 15 ani le au. Riscul unei greve generale la metrou creşte în condiţiile. 6 articole despre greva metrou. Grevă metrou fac apel la responsabilitatea şi profesionalismul reprezentanţilor ministerului transporturilor să identifice urgent soluţii, astfel încât greva generală de la metrou să fie anulată. Prețul călătoriei la metrou va crește din 2019, din cauza măririlor salariale obținute de sindicaliști. Corpul de control al ministrului transporturilor a constatat deficiente in implementarea metroului din drumul taberei. Greva este pe termen nelimitat. Angajaţii companiei care asigură mentenanţa la metrou vor intra, astăzi, în grevă de avertisment, între orele 10:00 şi 12:00. Ei solicită creşteri salariale, iar negocierile au loc între conducere şi sindicat, fără.

Post a Comment

0 Comments